//Melyek lehetnek a sláger úti célok Európában 2019-ben?
40 felett a föld körül

Melyek lehetnek a sláger úti célok Európában 2019-ben?

Manapság az önállóan szervezett utazások egyre népszerűbbek, a teljes utazási költekezés egy része már nem az utazási irodákban landol. A gyakori utazók már egy ideje rájöttek, hogy ha egyénileg foglalnak például repülőjegyet, nem kell reptéri illetéket fizetniük, nincs a foglalásnál lemondási biztosítás, nincs kerozindíj, vagy ki tudja még milyen összegek. Csupán a repülőjegy árával, a poggyász árával, a szállás díjával és a transzferrel kell számolni és persze az elköltendő pénzzel. 

A fapados légitársaságok egyre jobb ajánlatokkal csalogatják az utazókat. A mai napon éppen láttam egy ajánlatot Debrecenből Milánóba, oda-vissza 6000 Ft, azaz hatezer forint alatt! Ez kevesebb mint a Debrecen-Budapest vonatjegyének ára. Természetesen Budapest, Bécs vagy Pozsony indulással is kiváló ajánlatok érhetők el. Íme néhány példa a mai napon elérhető ajánlatokból (a légitársaságok minden esetben fapadosak): Budapest – Eindhoven oda-vissza 6.624 Ft, Budapest – Bologna oda-vissza: 6.864 Ft, Budapest – Velence oda-vissza: 10.009 Ft, Budapest – Róma oda-vissza: 11.104 Ft (forrás: TravelHunter)

 

40 felett a föld körül

Még januárban utazom a Malaga-Marbella-Gibraltár hármas látogatására. Én is egyénileg foglaltam a repülőjegyemet egy olyan fapados légitársaságnál, ahol van klubtagsági kedvezményem, a szállásomat az egyik legnagyobb szállásportálon foglaltam, az autóbérlést pedig online intéztem. Apropó autóbérlés. Spanyolországban sem egyszerű hitelkártya nélkül autót bérelni. Sok kecsegtető ajánlat érhető el, ám hitelkártyát kérnek és akár 1 millió forint letétet. A malagacar.com oldalon full biztosítással bérelhető autó hitelkártya nélkül, már napi 10.000 Ft-ért, ami igazán kedvező, hiszen ha hárman-négyen utaztok, akkor a transzfer lényegesen több lenne, valamint kényelmes a csomagok miatt és a kirándulások miatt is.

Az utazásomról természetesen jövök majd a beszámolóval január 22 után.

Ajánlott bejegyzések
40felettafoldkorul április 1, 2020
Lerch Gabriella sztorija Ugye tudjátok, hogy a koronavírus okozta járvány miatt nagyon sokan elvesztették munkájukat. Sokszor ...
Spread the love