//Prémium falusi szálláshely a Szigetközben

Prémium falusi szálláshely a Szigetközben

Ha egy kicsit elbújnál a világ elől, akkor van egy ötletem hova kellene menned a pároddal vagy a családoddal. Olyan helyet ajánlok neked, ahol a higiénia, a biztonság nem lehet kérdéses. Sok Facebook csoportban látom, hogy mennyire népszerűek a falusi szálláshelyek, ahol nem kell a szállodákban tapasztalható “tömeggel” együtt mozogni. Megpróbálom röviden leírni, hogy mit fogsz tapasztalni, ha ellátogatsz az UGO Apartmanba. Nem könnyű, mert ezt látni, érezni kell! Szerintem még senki sem tudta elképzelni olyannak, amilyen az első benyomás amikor megérkezel. Óriási zöld terület a Mosoni-Duna partján, minden igényt kielégítően felszerelt ház, amely csak a tiétek, nem kell a ház szobáit megoszatni más vendégekkel. Hamarosan jakuzzi és dézsa fürdő is rendelkezésre áll. Kell ennél több? Ha igen, akkor jó hírem van, mert ennél több vár rád.

Képzeld el, hogy ülsz a nappaliban, kinézel az ablakon és úgy érzed magad, mintha egy élő festményt nézegetnél. Megelevenedik előtted a természet. Lovak, pónik, szamarak élik zavartalanul életüket (természetesen olyan távolságban tőled, hogy ha nem éppen vagy szerelmes az állatokba, akkor is óriási élmény).Szóval jól indulhat a nap egy bögrével a kezedben kortyolgatva a kávédat és belemerülhetsz a környezet szépségeibe. Én órákig tudnám bámulni 🙂

Na de vissza a valóságba, hiszen a Szigetköz termékeiből összeállított élelmiszerkosár már arra vár, hogy megkóstold. Végre egy olyan hely, ahol nem 7-10-ig van a reggeli, hanem akkor, amikor én akarom. El sem tudom mondani hányszor kellett kapkodva öltözni egy szállodai szobában azért, mert lejár a reggeli ideje, arról nem beszélve, hogy néhány dolog a reggeli végén már nem mindenhol elérhető, így gyakran kellett szólni a felszolgálónak, hogy hozzon például barnakenyeret nekem. Szóval kiemelném, hogy itt nem kell azon idegeskedni, hogy lesz még reggeli vagy nem, nem kell arra figyelni, hogy fertőtlenítsem a kezemet, miután megfogtam azokat az eszközöket, amelyekkel a sajtot vagy a szalámit szedem a svédasztalról, hiszen ehhez más vendég nem nyúl hozzá. Egy dolgom van csak, élvezni a reggelit. Azt mondanom sem kell, hogy kávéfőző is van a házban, sőt, komplett konyha.

Na de mi van ha nem lábat lógatni és a szó szerinti semmit csinálni érkezik valaki Halásziba, az UGO Apartmanba? Aktív pihenésre vágyó vendégeknek kifejezetten ajánlom a Szigetköz felfedezését. Csak néhány látnivalót említek: Hédervári kastély, Batthyány-Strattmann László szülőháza, Mosonmagyaróvári vár, stb. Ha a tudományok után érdeklődnél, ne hagyd ki a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontot. Négyszintes tudományos játszóház kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Végül de nem utolsó sorban ha a fürdővárosokat szereted, akkor a szomszédban található FLEXUM fürdőt ajánlom figyelmetekbe Mosonmagyaróváron, ahol Európa Top 5 gyógyvízének egyike vár benneteket, na meg beltéri és kültéri medencék télen-nyáron.

Van még kérdésetek? Akkor keressetek bátran engem Facebook oldalamon vagy Facebook csoportomban, ha pedig szeretnétek több információt az UGO Apartmanról, akkor látogassatok el a https://ugoapartments.hu/ oldalra vagy hívjátok Bettit a 06-20-204-2489-es számon.

Spread the love