//Vegyél egy nagy levegőt Noszvajon a családdal!

Vegyél egy nagy levegőt Noszvajon a családdal!

Az utazásaim során sokféle helyen jártam már, ám ezúttal egy igazán különleges helyszínre indultam, amely nem mást ígér, mint azt, hogy itt a legtisztább a levegő az országban. A Bükk hegység lábánál található Noszvaj település csodaszép környezetében épült az Oxigén Hotel Family & Spa****, amely nem csak a felnőttek számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, hanem a gyerekeknek is, méghozzá olyan módon, hogy azon gondolkodtam, milyen jó lenne, ha gyerek lennék, egészen biztos, hogy nem akarnék hazamenni innen.

Viszonylag későn érkeztem, így máris a vacsorához siettem. Svédasztalon találtam halat, húst és zöldséges ételeket, desszerteket, gyümölcsöket. Jó volt látni, hogy a szakácsok folyamatosan felügyelik a „placcot” és amint valami fogyni kezdett azonnal gondoskodtak a bőséges kínálatról. A felszolgálót is meg kell említenem, mert manapság már nem mindenhol egyértelmű, hogy kedves, figyelmes és segítőkész emberrel találja szemben magát a vendég, ám itt ezt is elmondhatom. A vacsora után a szobában töltöttem az időt. A TV egy saját Oxigén Hotel csatornával is rendelkezik, amelyen bemutatják a hotel szolgáltatásait, megnézhetünk helyben készült interjúkat ismert emberekkel, amely segít megismerni a szolgáltatásokat. Így tudtam meg, hogy érdemes a környéken futni, kirándulni vagy a gyerekek számára milyen szolgáltatásokat nyújtanak. Tegye fel a kezét aki volt már olyan szállodában, ahol a gyerekeknek saját wellness részlege, gyerekszauna, gyerek svédasztal, all inclusive ellátás, babaanimáció, minden igényt kielégítő játszótér van! Ide tényleg nem kell mást hozni, csak a gyereket, mert minden megvan ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Mivel a szálláspiacot egészen jól ismerem, rögtön arra gondoltam, hogy a szálloda a KidsOasis családbarát minősítési védjegy birtokában lehet, és bizony nem tévedtem, mer a recepciónál láttam a védjegy logóját. Jó volt látni ahogy a kisgyerekek önállóan mozognak a szállodában, mindenhol várja őket valami. Itt kell megemlítenem a szálloda kabalafiguráját, Páfrányt, aki a gyerekek kedvence.

Felnőttként a wellness részlegre voltam kíváncsi, így a délelőttöt ott töltöttem el. A távol-keleti hangulatú környezet már önmagában különlegessé tette a fürdőzést, nagyra értékelem, hogy be tudom kapcsolni magamnak az élményelemeket, nem kell negyedórát vagy félórát várni míg magától elindul. Az is szimpatikus volt, hogy a jakuzzi a medence mindkét oldalán elérhető, így ha éppen nincsenek sokan, akkor egészen privát az élmény. A sok gyerek sem zavarja a pihenni vágyókat, hiszen jól elkülönítve, sok sok játékkal kiegészített gyerekwellness-ben szórakozhatnak. A szaunavilágban gőzfürdő, infraszauna és finn szauna egyaránt elérhető és ami számomra eddig ismeretlen volt, a gyerekeknek aroma szauna állt rendelkezésre hiszen ki ne szeretné utánozni a szüleit? Itt ezt is megtehetik. 🙂 Az Oxigén Hotel 100+1 szolgáltatást ígér a gyerekeknek.

Ami a reggelit illeti, szintén pozitív élményről tudok beszámolni, egyedül a jó kávé az ami továbbra is várat magára, azt egyelőre egyetlen szállodában sem sikerült a reggeli mellé vinni magamnak, de természetesen a felszolgálótól lehet kérni. A reggeli után felmentem a szobámba, amely kifejezetten tágas, kényelmes, klimatizált volt, az ágyam mellett egy nagy káddal. Persze a fürdőszobában tudtam tusolni, de egy pohár borral a kézben el tudom képzelni az estét a fürdőkádban, az ablakon beengedve a friss, tiszta levegőt.

Noszvajtól kb 15 perc alatt kényelmesen eljuthatunk Egerbe. Ez természetesen egy egész napos kirándulás lehet és ha a környéken jártok Demjént vagy Egerszalókot se hagyjátok ki. Ezek alapján könnyen összeállíthatsz egy 3-4 napos kirándulást, amelyhez a pihenéshez kiváló lehetőséget kínál az Oxigén Hotel. Noszvajon járva keressétek fel a De la Motte kastélyt, amely a szállodától néhány perces útra található. A szálloda egyébként a kastély tulajdonosának felesége után a Berta háza nevet viselte amikor építették és átalakítások után, 2012 óta 4 csillagos superior szállodaként üzemel.

Ha Heves megyében jártok, jó levegőre vágytok, családdal érkeztek, akkor feltétlenül kérjetek ajánlatot az Oxigén Hotel-től, higgyétek el nem fogtok csalódni.

Ajánlatkérés miatt keressétek fel a szálloda honlapját az alábbi linken: https://oxigenhotel.hu

Spread the love