//Idegenvezető sztorik

Idegenvezető sztorik

Duncsák Krisztina sztorija – idegenvezető, utaskísérő Portugáliában

Mielőtt megosztom veletek Duncsák Krisztina sztoriját, szeretném ha tudnátok, hogy miért lesznek ilyen jellegű bejegyzések a napokban.

Ugye tudjátok, hogy a koronavírus okozta járvány miatt nagyon sokan elvesztették munkájukat. Sokszor hallhattatok arról, hogy szállodák zártak be, repülőtársaságok álltak le, utazási irodák kerültek a csőd közelébe, ám kevés szó esett az idegenvezetőkről, akik nélkül sokkal szegényebb lenne az az élmény amit az utazásaitok során szereztetek. Szeretném, ha itt a blogban néhány napra az idegenvezetőké volna a “főszerep” és megismernétek a történeteiket.

“Egyszer a turistáim arra kértek, hogy találjak nekik olyan elfoglaltságot ami nem mindennapi, felajanlották, hogy mi lenne ha ejtőernyőznének és egy túraval ezt osszekapcsolnánk? Így is lett délelőtt megnéztünk egy két várost délután pedig már a bázison voltunk.

Mivel tudtam, hogy nem szeretnék rájuk várni amíg 2 órát beöltöznek és ugranak, úgy döntöttem, hogy nem csak lebeszélem nekik az ugrást, hanem én is ugrom. Így ugrottam én is.

Nem csak hagyományos túrákat szervez egy idegenvezető hanem a külön megrendeléseknek is eleget tesz. Mi idegenvezetők is jól érezhetjük magunkat és nem feltétlenül mint munkára nézünk /nekem ez hobbi ami a munkám is.”

Spread the love